Nya tider, nya tag.

Praktiken är slut och jag är nu anställd av Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg. Jag är samtidigt timanställd på GR Upplevelsebaserat Lärande (även det i Göteborg) och försöker att få Stillfront AB i Uppsala att börja betala mig för sina tjänster.

Man kan väl säga att det går rätt så bra nu, förutom ex-jobbet då som hänger som en rutten torsk ovanför mitt huvud. Eftersom det bara är fyra veckor kvar av min utbildning så känns det som om jag går omkring i någon slags mellanvärld, Limbo, å ena sidan så är utbildningen viktig eftersom det är så kort tid kvar å andra sidan så är det så viktigt att skaffa jobb då det är så kort tid av utbildningen kvar. Men det är verkligen ett angenämt problem. Det är ju inte direkt hållbart att rasera två års arbete bara för att jag känner för att jobba istället för att skriva på mitt ex-jobb. Dumt.

Det har kommit en ny klass till Projektledning med inriktning spel, fler kollegor att lära känna. En av dem är en personlig vän sen långt tillbaka. Hoppas det går bra för honom. Jag hade tipsat er att gå till hans blog om det hade hjälpt honom (det gör det inte för hans blog ser för djävlig ut!) I alla fall så kan ni som sagt se alla de andra i blogrollen, gå in och titta för ni kan hitta flera guldkorn där. Jag kommer, som vanligt, att vaka över dem som en falk som cirklar runt ett byte.

Annonser

One response to “Nya tider, nya tag.

  1. Rune Andr asson, Bamses skapare, f ddes 1925 i Lindome, som ligger en liten bit s der om G teborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s