Bloggande


Det var ett tag sen mitt sista inlägg, så långt att jag inte minns exakt när det var, vilket uppenbarligen är för långt.

jag har haft fullt upp i skolan med att göra gamemaker-spel, några av dem ligger under ”portfolio”-fliken. Tänk bara över att de har gjort för ett träningssyfte och är långt ifrån perfekta eller ens bra.

I övrigt så har jag kommit igång med Warhammer och spelar och målar för fullt, jag har faktiskt spelat en hel del grejer, det kanske är det som gör att jag inte bloggat ordentligt. Sen kan det ju vara det med flytten också, saker och ting har ju en tendens att skjutas åt sidan när man ska flytta.

I vilket fall! Jag kommer nu att komma igång med bloggandet igen då jag kommer att gå ut på min tredje och sista lia och då kör jag igång min veckodagbok. Denna gång är lian på 15 veckor och jag kommer att spendera den på Svenska Mässan. Närmare bestämt på Bok- och Biblioteksmässan. Det ska verkligen bli skitkul…

Som avslutning så ger jag er här en kul video där de frågar abort-motståndare vilket straff de tycker att de som utför abort skulle ha om det vore olagligt. Det är svårt det där med rättvisa…

Annonser

One response to “Bloggande

  1. Har ni jobbat med scrum i detta projektet också? Ska bli spännande att se redovisningarna imorgon.

    Riktigt bra video, lite skrämmande när folk inte tänker längre än näsan räcker..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s