God Jul och Gott Nytt År!

Alexander Hallberg önskar alla sina läsare en god jul och ett gott nytt år i spelandets tecken.
Jag har själv varit fantastiskt nöjd med året som gått, jag har börjat spela warhammer, haft en fantastisk praktik på GRUL, fått ett ännu bättre jobb på GRUL, skaffat ett Xbox360 och spelat massor av pc-spel. Tyvärr har det inte blivit så mycket nytt på brädspelsfronten, det är väl egentligen det enda jag ”ångrar”. Jaja, här kommer årets spel i fallande ordning, alla kategorier:

5. Middagen – GRUL-spel. Pedagogiskt brädspel om jämförpriser. Vill man ha något bra så får man göra det själv ^^

4. Warcraft 3 – PC. Dota-modden håller än, fantastiskt hur ett spel kan ha en sån livslängd, men det är ju trots allt tack vare ett blomstrande mod-community och Blizzards fantastiska mapgenerator.

3. Warhammer Fantasy Battles – Figurspelens figurspel. Feta regler för feta strider i en ännu fetare värld. Blir inte bättre än så här, om man nu råkar ha både pengar och tid över.

2. Fallout 3 – PC. Precis så bra som jag trodde fast med potential att bli ännu bättre, något som Bethesda visat att de kan ta tag i iochmed Op: Anchorage. Ett universa som redan är enormt stort är på väg att bli ännu större. Inte bara för att Bethesda släpper egna grejer utan även för att de släppt en G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) med tillhörande wiki som gör att varje intresserad spelare kan själv göra saker till spelet.

1. Super Smash Brothers Brawl – Wii-spel. Tredje installationen i serien och allt har blivit bättre. Mer av allt och lite sänkt tempo. Ett spel som går fort att lära sig men tar lång tid att bemästra, helt klart det spel jag spenderat överlägset mest timmar framför. Kan starkt rekommenderas till alla.


Övriga bra spel: Dead Space, Mutant UA, Rock Band, Braid, Settlers of catan,

Annonser

One response to “God Jul och Gott Nytt År!

  1. Andreas rattfelt

    Du är få bäst! Mer sånt här..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s