Reklam och spel på Eftersnack!

Grul?

Som några av er kanske vet så har det lokala programmet Eftersnack sänt ett inslag om spel. Fokus ligger som vanligt på WoW och några av gästerna var inga mindre än grul’s egen Carl Heath och GU’s Jonas Linderoth. Jag upplevde det som en trevlig stund för spelen i rampljuset men som vanligt så skrapades det bara på ytan. Detta är jag dock inte förvånad över med tanke på vad Eftersnack är för slags program (inte Agenda direkt)

Jag upplevde att spelen fick precis den uppmärksamhet de förtjänar och varken klankades ner på eller försvarades för mycket. Precis lagom av allting alltså. Carl Heath hade dock röd tröja på sig trots att jag varnade honom för att ha den färgen på TV! (Röd färger har en tendens att smetas ut när de digitaliseras) Som tur var så var den iaf mörkröd och påverkades inte allt för mycket.

Ni kan se inslaget här nedan och jag tänker passa på att göra lite reklam för firman eftersom jag fick kritik för det senaste gången jag hade med media att göra. Känner ni sedan för att grotta in er mer på pedagogiska spel eller spelfenomentet i allmänhet så kan jag starkt rekommendera mig själv och GRUL som informationskällor. Mer medie utrymme åt såna här saker!

Se hela programmet här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s