Hail to the king baby!

rickastley007wallpaper

Rick astley vann alltså då ”Best Act Ever” på MTV European Music Awards. Enligt hemsidan www.bestactever.com så fick han 90% av rösterna, alltså 90% av ALLA röster i alla kategorier, inte bara Best Act Ever. Detta beror på att många röstade via auto-voters som röstade ett antal gånger per sekund. Detta är givetvis helt tillåtet då EMA uppmanar alla att rösta så många gånger de kan och att andra bands fans också använder auto-voters.

Vad som suger är dock att han inte kom och hämtade sin award. Enligt www.bestactever.com så tillät inte MTV EMA honom att hämta ut sitt pris och enligt MTV EMA så kunde han inte komma. Vet inte riktigt vem man ska tro då de inte direkt är objektiva källor. Men ändå, det var flera andra som inte kunde komma som fick tacka via video eller via länk, hur svårt kan det vara EMA?! Inte bara låta Perez Hilton svansa runt på scenen och låtsats stjäla priset, visst humor i all ära men när någon får över 900 miljoner röster så förtjänar de lite respekt. Men det är bara en mans åsikt se vinnarvideon och döm själva:

 

Oavsett så vann han och MTV godtog rösterna, vilket är bra. Är detta web 2.0? För direkt när man utannonserar en röstning via Internet så får man räkna med ett udda resultat. 945,680,600 röster. Internet har visat sin makt återigen and it’s never gonna give it up. ^^

Annonser

One response to “Hail to the king baby!

  1. Så grymt jäkla bra! Internet for the win

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s