Vecka 2

Vecka 2 på Brewhouse Innovation drar emot sitt slut. Jag har hunnit med både det ena och det andra denna veckan. Jag har hunnit med att gå på Konferens och Event mässan och diskuterat spelmonopolet med Vice VD’n på Cherry Casino. Jag har även hunnit med att inviga tjänstebilen genom att köra in åt fel håll i en rondell…

Det är mycket att göra just nu, catering ska fixas, underhållning ska fixas och det ena med det andra. Som tur är så håller våra (jag och martin) handledare bra koll på oss och erbjuder massor av stöd som vi uttnyttjar åfullo. Det är väldigt roligt att vi stött på så mycket spel på Brewhouse, jag trodde att jag bara skulle få syssla med projektledning när jag fick platsen men jag har hunnit med att korrekturläsa regler och komma med kreativa förslag till förbättring som de tog till sig.

Ser fram emot nästa vecka,  just nu går mailboxen varm med mail in och ut, hela tiden. Så är det hårda livet på ett kontor.

Annonser

One response to “Vecka 2

  1. haha, snyggt. Gäller att kunna tolka pilar, inte det lättaste. Jag har också stött på mer spel än vad som förväntades, men mestadels emskild projektledning och programmering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s